De Accomodatie

De vereniging beschikt over een eigen manege: Manege De Kraan:

Manege De Kraan
De Kraan 39A
5056 PA Berkel-Enschot

Deze manege is gebouwd in 1994 en uitgebreid in 2015. De manege wordt beheerd door de eigen leden i.s.m. Stichting Manege.

Afmeting rijhal: 25 x 110 meter met professionele bodem

In de manege wordt gereden met eigen pony's en/of paarden. Indien je lid bent van de vereniging mag je gratis gebruik maken van deze rijhal. Het is verplicht om een cap te dragen. Een ieder wordt geacht de manege netjes achter te laten, lichten uit te doen en eventuele mest van je pony of paard direct (zowel binnen als buiten) in de daarvoor bestemde bakken te deponeren. Voor alle huis- en rijbaanregels zie onder hoofdstuk 'veiligheid'.

Voor niet-leden is het incidenteel ook mogelijk om gebruik te maken van de rijhal. Neem voor meer informatie hierover contact op met 1 van de bestuursleden, of via e-mail, zie bij 'contact'.

Manege De Kraan
Dressuurring foto

Marstall foto

joomla templatesfree joomla templatestemplate joomla